top of page

  Pijn- en blessurevrij 
  bewegen  

Voetzorg Noord-Holland 

 

Of u nu hardloopt, voetbalt, veel staat voor uw beroep of in een rolstoel zit; bij Voetzorg Noord-Holland helpen we u om pijn- en blessurevrij te bewegen. Wij streven ernaar om jong en oud op de been te houden. Iedereen moet zo prettig en zelfstandig mogelijk kunnen lopen, bewegen en sporten. Daarvoor zetten wij alles in het werk.

 

De professionals van Voetzorg Noord-Holland bieden u een totaalpakket aan orthopedische en revalidatietechnische producten en diensten voor voetblessures, voetklachten en voetaandoeningen. Van diagnose en advies tot behandelingen van klachten aan gewrichten, beenderen, spieren en pezen en het leveren van hulpmiddelen. U bent altijd van harte welkom, óók zonder verwijzing van uw huisarts.

 

Onze dienstverlening is klantgericht, gewoon omdat ieder mens uniek is en omdat we blijven zoeken totdat we de beste oplossing voor uw voeten en onderbenen gevonden hebben. Van eenvoudige inlegzool tot podotherapie en van lichte schoenaanpassing tot volledig met de hand op maat gemaakte orthopedische schoenen.

 

Dichtbij, snelle service en het beste resultaat

Bij Voetzorg Noord-Holland werken wij met orthopedisch chirurgen, orthopedisch schoenmakers, orthopedisch instrumentmakers, podotherapeuten, een medisch pedicure en een bewegingswetenschapper. Daardoor kunnen we snel schakelen en hoeft u minder afspraken te maken op verschillende locaties. Doordat wij alle zorg en hulpmiddelen zelf leveren bent u verzekerd van de snelste en de beste oplossing voor uw voetklachten.

Wij werken vanuit meer dan 10 vestigingen in Noord-Holland, zodat we altijd dicht bij u in de buurt kunnen afspreken. Onze specialisten staan altijd voor u klaar. 

Voetzorg Noord-Holland is altijd in beweging. In uw belang werken we met de nieuwste systemen voor geavanceerde loop- en voetanalyses en het aanmeten en maken van schoenen en orthesen op maat.  Zo gebruiken wij 3D techniek voor inlays en freeswerk. Ons team is steeds op zoek naar betere oplossingen,  nieuwe orthopedische technieken en mogelijkheden om onze werkwijze en service aan u te verbeteren.

 

Kwaliteitszorg

Bij Voetzorg Noord-Holland gaan kwaliteit en service hand in hand. Wij zijn dan ook:

  • Lid van NVOS-Orthobanda

  • Erkend deelnemer aan de Nederlandse erkenningsregeling van de orthopedische hulpmiddelenbranche (S.E.M.H.)

  • Erkend leerbedrijf van de Stichting Vakopleiding Gezondheidstechnische Beroepen (S.V.G.B.) en voor Fontys HBO opleiding

bottom of page