top of page
exo-slider.jpg

EXO-L enkelbrace 

De EXO-L Enkelbrace biedt de beste bescherming tegen een enkelverzwikking. De EXO-L is op maat gemaakt en daardoor erg comfortabel om te dragen. De brace voorkomt dat de enkel de verzwikbeweging kan maken. Deze werking is gebaseerd op de werking van het lichaam, de EXO-L Enkelbrace grijpt alleen in wanneer je dreigt te verzwikken. U behoudt hierdoor uw bewegingsvrijheid en tegelijkertijd de optimale bescherming. Kijk hier voor meer informatie.

 

EXO-L voor hardlopers

Wist je dat elk jaar 11 tot 15% van de hardlopers tijdens een training of wedstrijd te maken krijgt met een enkelverzwikking?¹ Hiermee hoort deze blessure tot één van de meest voorkomende onder hardlopers. Met EXO-L is dit verleden tijd! Hardlopen is de laatste jaren flink in populariteit gestegen. Ondanks dat de sport simpel en toegankelijk is schuilt ook hier het gevaar op een enkelverzwikking. Het risico wordt ook nog eens groter bij het lopen op trail- of bospaden, of wanneer er verder en harder gelopen wordt dan de loper gewend is.

Maak een scan-afspraak en ontdek de EXO-L zelf! 

 

Schoenaanpassing

Heb je al een EXO-L, dan kan je deze natuurlijk ook gebruiken tijdens je rondje hardlopen. Hiervoor is het alleen nodig om je hardloopschoenen ook aan te laten passen. Maak eenvoudig een afspraak bij één van onze schoenlocaties of bestel deze in onze webshop.

_DSF9192-17.jpg

Schoenen

Werkplaats -5887.jpg

Steunzolen

Persoonlijke Loopanalyse AZ Voetcentrum

Loopanalyse

Medische pedicure Voetzorg Noord-Holland

Medisch pedicure

3D-scan Voetzorg Noord-Holland.jpg

Podotherapie

Brace knie Voetzorg Noord-Holland.jpg

Braces

bottom of page