top of page

Orthopedische schoenen

 

Omdat u er modieus wilt bijlopen leveren wij net als de schoenenwinkel trendy en stijlvolle modellen, van hippe laars tot snelle sportschoen (bekijk hier de hele collectie). Maar dan wel op maat gemaakt en geschikt voor uw voeten met de juiste corrigerende aanpassing en/of ondersteuning.
 

Wij maken ambachtelijk orthopedische schoenen (OSA) naar uw pasvorm, smaak en wensen. U kunt kiezen uit onze collectie of schoenen naar eigen ontwerp. Ook kunnen wij confectieschoenen namaken. U bepaalt samen met ons de kleur, het model, de leersoort en afwerking van uw nieuwe schoenen.
 

Het duurt 8 tot 10 weken vanaf de eerste afspraak totdat u kunt beginnen met het inlopen van de nieuwe schoenen. Om een passende leest te maken meten wij uw voeten op met een gipsafdruk of

3D-scan. Samen met u controleren wij de pasvorm van de leest voordat uw schoenen in productie gaan. Pas als alles in orde is krijgt u de schoenen mee en zien wij u na een maand terug om te bespreken hoe de schoenen bevallen.

Daarnaast bieden we in samenwerking met onze partner een ruim assortiment verbandschoenen aan.
De verbandschoenen bieden steun bij opgezwollen en ingezwachtelde voeten, oedemen,  huidontstekingen of circulatie stoornissen. Bekijk hier de hele collectie.

 

Ook voor uw comfort thuis bieden we een ruim assortiment zeer comfortabele pantoffels aan. Klik hier voor een uitgebreide keuze.

 

Orthopedische werkschoenen
 

UWV betaalt aangepaste werkschoenen, als u die nodig heeft om uw werk te kunnen doen. Het gaat hier om een vergoeding van (semi) orthopedische werkschoenen en inlegzolen. Dit zijn schoenen die zoveel zijn aangepast dat ze (bijna) alleen voor uw werk gebruikt kunnen worden.

Om uw aanvraag voor aangepaste werkschoenen te kunnen beoordelen, vragen wij u een aantal documenten mee te sturen:

  • Een verklaring van uw werkgever waaruit blijkt dat de werkschoenen nodig zijn voor uw functie.

  • Een offerte van de orthopedische werkschoenen.

_DSF9192-17.jpg

Schoenen

Werkplaats -5887.jpg

Steunzolen

Persoonlijke Loopanalyse AZ Voetcentrum

Loopanalyse

Medische pedicure Voetzorg Noord-Holland

Medisch pedicure

3D-scan Voetzorg Noord-Holland.jpg

Podotherapie

Brace knie Voetzorg Noord-Holland.jpg

Braces

bottom of page