top of page

  Uniek  
  voetzorgcentrum:  

  alle disciplines  
  in huis  

De beste zorg voor uw cliënt

 

Als huisarts, fysiotherapeut of andere doorverwijzer wilt u de beste zorg voor uw patiënt. Voetzorg Noord-Holland is uw betrouwbare partner voor álle voetproblemen en fysieke klachten die voortkomen uit een verkeerde voetstand.
 

Bij Voetzorg Noord-Holland werken wij met orthopedisch chirurgen, orthopedisch schoenmakers, orthopedisch instrumentmakers, podotherapeuten, een medisch pedicure en een bewegingswetenschapper. Door deze samenwerking van disciplines kunnen we snel schakelen en hoeven uw patiënten minder afspraken te maken op verschillende locaties. 
 

Wij bieden een totaalpakket aan orthopedische en revalidatietechnische producten en diensten voor voetblessures, voetklachten en voetaandoeningen. Doordat wij alle zorg en hulpmiddelen zelf leveren bent u verzekerd van de snelste en de beste oplossing voor de voetklachten van uw cliënt. 
 

Doorverwijzen naar Voetzorg Noord-Holland betekent dat u én uw patiënten slechts te maken hebben met één vertrouwde partij om pijn- en blessurevrij te bewegen. Met korte communicatielijnen, een overzichtelijke administratie en zonder overdrachtsproblemen voor wat betreft het dossier en de opgebouwde kennis.
 

Voor meer informatie of een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding bij Voetzorg Noord-Holland belt u met 072 540 40 38.

bottom of page