top of page

Braces 

 

Lichte blessures en slijtage (artrose) kunnen u pijn geven en u belemmeren in uw werk of sport. Een brace vermindert de pijnklachten en geeft de benodigde extra versteviging om te rusten en herstellen. Een goede brace geeft de juiste ondersteuning en stabilisatie aan beschadigde banden, pezen, spieren en gewrichten. Zo kunt u met een goed en zeker gevoel bewegen, werken en sporten.
 

Voetzorg Noord-Holland heeft oplossingen voor élk gewricht in het lichaam. Ons brede assortiment bevat braces van topkwaliteit met hoog draagcomfort voor nek, schouder, arm, elleboog, hand, pols, rug, heup, bovenbeen, knie, enkel en voet. Wij zorgen ook voor een passend behandelprogramma in situaties dat een brace de spieren kan verslappen.

 

Nieuw: de EXO-L enkelbrace 

De EXO-L Enkelbrace biedt de beste bescherming tegen een enkelverzwikking. De EXO-L is op maat gemaakt en daardoor erg comfortabel om te dragen. De brace voorkomt dat de enkel de verzwikbeweging kan maken. Deze werking is gebaseerd op de werking van het lichaam, de EXO-L Enkelbrace grijpt alleen in wanneer je dreigt te verzwikken. U behoudt hierdoor uw bewegingsvrijheid en tegelijkertijd de optimale bescherming. Kijk hier voor meer informatie.

Maak een scan-afspraak en ontdek de EXO-L zelf! 

_DSF9192-17.jpg

Schoenen

Werkplaats -5887.jpg

Steunzolen

Persoonlijke Loopanalyse AZ Voetcentrum

Loopanalyse

Medische pedicure Voetzorg Noord-Holland

Medisch pedicure

3D-scan Voetzorg Noord-Holland.jpg

Podotherapie

Brace knie Voetzorg Noord-Holland.jpg

Braces

bottom of page