top of page
Voetzorg tijdens coronamaatregelen

Zolang de coronamaatregelen van kracht zijn. kunt u uitsluitend op afspraak langskomen voor acute zorg op onderstaande vestigingen. Twijfelt u of u in aanmerking komt voor acute zorg, bel ons op 072-540 40 38.

Alkmaar AZ/AFAS Stadion

Stadionweg 17

1812 AZ Alkmaar 

Telefoon: 072 – 540 40 38

Beverwijk 
Koningstraat 60
1941 BE Beverwijk

Telefoon: 072 – 540 40 38

Den Helder 
Bierstraat 3
1781 NC Den Helder

 Telefoon: 072 – 540 40 38

Voetzorg blijft, gedurende de corona pandemie, zorg bieden met de inzet en toewijding die u van ons gewend bent maar met een aangepaste werkwijze én een aangescherpt hygiëneprotocol. We volgen hierin de richtlijnen en maatregelen van de overheid, GGD en de RIVM. 


Concreet houdt dit het volgende in:

 

  • Maximaal twee personen per behandeling.

  • Voor uw veiligheid en die van onze specialisten, dient u zelf uw schoenen uit te trekken. Kunt u dit niet zelfstandig doen, neem dan een persoon mee die u hierin kan assisteren.

  • Al onze behandelkamers zijn aangepast en uitgerust met een transparante zeil/scherm tussen u en onze specialist. Het scherm loopt tot anderhalf meter boven de grond zodat onze specialist uw voeten kan zien. Deze maatregel heeft als doel alle vormen van fysieke contact tussen u en onze medewerkers te vermijden.

  • Om u optimale zorg te blijven bieden hebben we, via live videostreaming, overleg met artsen en specialisten vanuit de ziekenhuizen. 

  • Voor alle herhalingsbestellingen geldt: bel ons, we nemen de bestelling door en verzorgen de gewenste producten! Denk hierbij aan een herhaling van aangepaste schoenen, zolen of (semi)- orthopedische schoenen. 

 

Twijfelt u of heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons te nemen, zo kunnen we optimale zorg aan al onze klanten blijven bieden. Nu en in de toekomst!

bottom of page